Prospectele/amendamentele/certificatele pentru ofertele de vânzare aprobate de A.S.F. în 2024


 

    Prospecte     

 Prospecte       din      documente   separate    Amendamente  
 Certificate 
 Modalitățile prin care prospectele au fost puse la dispoziția publicului

ELECTROARGEȘ SA

      În perioada de valabilitate a Prospectului, pe site-ul Emitentului, la secţiunea „Comunicate", https://electroarges.ro/comunicate-2019-2/, sunt disponibile pentru consultare Prospectul, Actul Constitutiv, precum şi toate documentele relevante acestei operațiuni. Formularele de subscriere şi de retragere a acceptului de subscriere, decizia Autorităţii de Supraveghere Financiare de aprobare a prezentului Prospect precum și Prospectul vor fi disponibile în format electronic pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti, respectiv https://bvb.ro/, la simbolul Societății “ELGS”, cât și în format fizic la sediul social al Emitentului
 IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. București

 

      Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe pagina web a Emitentului la https://www.impactsa.ro/, pe pagina web a Bursei de Valori București pe www.bvb.ro, precum și pe pagina de internet a Intermediarului: https://www.tradeville.ro. Copii ale acestuia vor putea fi furnizate, la cerere, și de către Societate, în cadrul programului normal de lucru, la sediul din: Clădirea IMPACT, Drumul Pădurea Mogoșoaia nr. 31-41, Sectorul 1, București, România.

LIFE IS HARD, Florești

 

      Prospectul, Formularul de Subscriere și Formularul de Retragere a acceptului de a subscrie vor fi disponibile pe pagina de internet a Emitentului (https://www.lifeishard.ro), a Intermediarului Ofertei (https://www.goldring.ro/), pagina de internet a BVB în calitate de administrator al SMT (https://www.bvb.ro/), precum si, în format fizic, la sediul Emitentului și Intermediarului.

LIFE IS HARD Prospect creștere obligațiuni

      Prospectul pote fi consultat (i) gratuit pe suport hârtie la sediul Emitentului din Floresti, Str. Avram Iancu, Nr. 500, jud. Cluj (ii) gratuit pe suport hârtie la sediul Intermediarilor (iii) sau în format electronic pe website-urile www.brk.ro , www.bvb.ro , www.lifeishard.ro , www.goldring.ro .
BITTNET SYSTEMS S.A.

 

Document înregistrare

Nota prezentare

Rezumat

    Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe site-ul BVB (www.bvb.ro), al Intermediarului (www.tradeville.ro) și al Emitentului (www.bittnet.ro), cât și pe suport de hârtie, la sediul intermediarului al emitentului.