Prospectele/amendamentele/certificatele pentru ofertele de vânzare aprobate de A.S.F. în 2022


 

    Prospecte     

 Prospecte din      documente   separate    Amendamente  
 Certificate 
 Modalitățile prin care prospectele au fost puse la dispoziția publicului
Prospect UE pentru creştere aferent majorării capitalului social cu aport in numerar, al
ALDANI MASTER CAPITAL S.A.
     

Prospectul va fi publicat pe site-ul Bursei de Valori București (http://www.bvb.ro), pe site-ul Intermediarului ofertei (https://www.goldring.ro/consultanta/) şi de asemenea, în format fizic, la sediul social al Emitentului sau Intermediarului (din Târgu-Mureș, str. Tudor Vladimirescu 56A, Jud. Mureș).”
Your message is ready to be sent with the following file or link attachments:

Prospect UE - IPROEB SA      

Prospectul, formularele de subscriere și retragere a acceptului de subscriere vor fi publicate pe site-ul Bursei de Valori București (http://www.bvb.ro), pe site-ul Intermediarului ofertei (https://www.goldring.ro/consultanta/), precum și pe site-ul propriu al Emitentului la secțiunea Acționariat (https://iproeb.ro/ ) şi de asemenea, în format fizic, la sediul social al Emitentului sau Intermediarului (din Târgu-Mureș, str. Tudor Vladimirescu 56A, Jud. Mureș)

Prospect UE pentru creștere în vederea majorării capitalului social al societății TRANSCOM S.A. București      

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul Bursei de Valori București (http://www.bvb.ro), pe pagina de internet a Intermediarului Ofertei (http://www.primet.ro) și pe suport hârtie, la sediul Emitentului si Intermediarului.

Prospectul UE pentru creștere în vederea majorării capitalului social al societății SIMTEL TEAM S.A. București      

Prospectul va fi disponibil pe website-ul Emitentului, la adresa www.simtel.ro,  pe website-ul Bursei de Valori București, la www.bvb.ro, pe website-ul Intermediarului, la https://btcapitalpartners.ro/, iar variantele în formă tipărită ale acestuia vor fi puse la dispoziție gratuit, la cerere, în timpul programului normal de lucru, la sediul Emitentului din Splaiul Independenței 319 SP. OB 410, Sector 6, București 060044, România, la sediul central al Intermediarului din Cluj-Napoca, str. Constantin Brâncuşi nr.74-76, parter

HOLDE AGRI INVEST S.A.      

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe pagina de internet a Emitentului, www.holde.eu/investors, pe site-ul a intermediarului, www.tradeville.ro și pe site-ul  Bursei de Valori București, www.bvb.ro. precum si în format fizic la sediile intermediarului și al emitentului.

Prospectul UE pentru creștere în vederea majorării capitalului social al societății SOMETRA S.A., Copșa Mică

     

Prospectul a fost publicat și este pus la dispoziția publicului  prin publicarea pe website-ul Bursei de Valori București (http://www.bvb.ro), al emitentului (www.sometra.ro) și al intermediarului SSIF Vienna Investment Trust S.A. (www.viennainvestment.ro), iar pe suport de hârtie la sediul intermediarului (Mun. București, Splaiul Unirii nr. 4, bl. B3, ap. 6.2, sector 4) și la sediul Emitentului (loc. Copșa Mică, str. Fabricilor nr. 1, jud. Sibiu)

ONE UNITED PROPERTIES S.A., BUCUREȘTI

  Amendament  

Prospectul a fost publicat și este pus la dispoziția publicului la sediul Emitentului, pe pagina web a Emitentului la www.one.ro, pe pagina web a Bursei de Valori București pe www.bvb.ro și pe pagina web a Intermediarului la www.brk.ro

BRK FINANCIAL GROUP S.A

    Certificat

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul emitentului, (brk.ro) și pe website-ul B.V.B. (bvb.ro).

 

Prospect UE pentru crestere in vederea major4rii capitalului social al
LACTATE NATURA S.A.

 

  Amendament  

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul Bursei de Valori București (http://www.bvb.ro), al emitentului (www.lactatenatura.ro) și al intermediarului SSIF BRK Financial Group S.A. Cluj-Napoca (www.brk.ro), iar pe suport de hârtie la sediul intermediarului (Cluj-Napoca, str. Moților, nr. 119, jud. Cluj) și la sediul emitentului (Târgoviște, bd. Independenței, nr. 23, jud. Dâmbovița).

Prospectul UE pentru creștere în vederea majorării capitalului social al societății IOR S.A. București      

Prospectul, Formularul de subscriere si Formularul de retragere a acceptului de subscriere – vor fi publicate pe site-ul Intermediarului la adresa www.primet.ro si pe site-ul BVB la adresa www.bvb.ro. Prospectul, impreuna cu Formularul de subscriere si Formularul de retragere a acceptului de subscriere vor fi puse la dispozitie in format fizic la sediul Emitentului (Str. Bucovina nr. 4, sector 3, Bucuresti) si la sediul central al Intermediarului (Bucuresti, Str. Caloian Judetul, nr. 22, sector 3).

Prospectul UE pentru creștere aferent ofertei publice inițiale de vânzare de acțiuni emise de societatea Meta Estate Trust S.A. București      

Prospectul va fi disponibil pe website-ul Emitentului (www.metaestate.ro), website-ul Intermediarului (www.brk.rosi pe website-ul Bursei de Valori Bucuresti ([http://www.bvb.ro)]www.bvb.ro).

PROSPECT UE pentru crestere
pentru majorarea capitalului social
prin aport de numerar CONTRACTOARE SA BUZAU
     

Prospectul va fi publicat pe site-ul Bursei de Valori București (www.bvb.ro), pe site-ul Intermediarului ofertei (www.estinvest.ro) si pe site-ul emitentului (www.contactoare.ro).

Prospectul împreună cu Formularul de subscriere si Formularul de retragere a acceptului de subscriere vor fi puse la dispozitie în format fizic la sediul central al lntermediarului ESTINVEST SA (Focsani, Str. Republicii nr. 9, jud. Vrancea) precum si la sediul Emitentului (Str. Mesteacanului nr. 10, Buzău, jud. Buzău).

Prospect UE pentru creștere în vederea majorării capitalului social al societății Electroconstrucția ELCO Alba Iulia S.A.      

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul Bursei de Valori București (http://www.bvb.ro) și al intermediarului S.S.I.F. Goldring S.A. (www.goldring.ro), iar pe suport de hârtie la sediul intermediarului și la sediul emitentului.

Prospect simplificat în vederea majorării capitalului social al societății CEMACON S.A.
     

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe pagina de internet a emitentului, www.cemacon.ro, pe site-ul intermediaruluiwww.estinvest.ro și pe site-ul  Bursei de Valori București, www.bvb.ro. precum si în format fizic la sediile intermediarului și al emitentului.

Prospectul simplificat în vederea majorării capitalului social al societății OMV PETROM S.A. București - versiunea in limmba ROMANA și versiunea acestuia in ENGLEZA      

Prezentul Prospect va fi disponibil pe site-ul web al Bursei de Valori București la adresa www.bvb.ro, pe site-ul web al Societății, la www.omvpetrom.com și pe site-ul web al Managerului la www.brd.ro, și exemplare pe hârtie ale acestuia vor fi oferite gratuit la solicitare în timpul programului normal de lucru la sediul Societății situat în Str. Coralilor nr. 22, ("Petrom City"), București, 013329, România și la sediul Managerului din Blvd. Ion Mihalache nr. 1-7, Sector 1, București, România, precum rețeaua de unități ale Managerului astfel cum sunt menționate la https://www.brd.ro/agentii-si-atm-uri.

Prospectului UE pentru creștere în vederea majorării capitalului social al societății Transporturi Auto Giulești S.A. București
     

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul Bursei de Valori București (www.bvb.ro), pe pagina de internet a societății (www.tagiulesti.ro) pe pagina de internet a Intermediarului Ofertei (www.swisscapital.ro) și pe suport hârtie, la sediul Intermediarului.

Prospect UE pentru creștere SINTEROM SA Cluj      

Prospectul va fi publicat pe site-ul Bursei de Valori București (www.bvb.ro), pe site-ul Intermediarului ofertei (www.estinvest.ro) si pe site-ul emitentului (www.sinterom.ro).

Prospectul împreună cu Formularul de subscriere si Formularul de retragere a acceptului de subscriere vor fi puse la dispozitie în format fizic la sediul central al lntermediarului ESTINVEST SA (Focsani, Str. Republicii nr. 9, jud. Vrancea) precum si la sediul Emitentului (Bdul Muncii, nr. 12, Cluj Napoca, jud. Cluj).

Prospect simplificat intocmit în vederea majorării capitalului social al societății ROMCAB S.A.      

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul Bursei de Valori București (http://www.bvb.ro), al emitentului  (www.romcab.com) și al intermediarului S.S.I.F. Goldring S.A. (www.goldring.ro).

Prospectului de bază aferent programului de emisiune de obligațiuni emise de UniCredit Bank S.A. București    Amendament  

Prospectul de bază va fi disponibil, în format electronic, pe site-ul Bursei de Valori București (www.bvb.ro) și pe site-ul Emitentului (www.unicredit.ro)

LIBRA INTERNET BANK S.A.      

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul Bursei de Valori București (www.bvb.ro) și al Emitentului (https://www.librabank.ro/obligatiuni), iar pe suport de hârtie la sediul Emitentului din București, Calea Vitan nr. 6-6A, Tronson B, C, Et. 1, 6, 9, 13, Clădirea Phoenix Tower, sector 3.