Prospectele/amendamentele/certificatele pentru ofertele de vânzare aprobate de A.S.F. în 2020


 

    Prospecte                         

  Prospecte din     documente   separate    Amendamente  
 Certificate 
 Modalitățile prin care prospectele au fost puse la dispoziția publicului
  MOBEX  SA      

 Prospectul UE pentru creștere aferent majorarii de capital social al societății Mobex S.A. Târgu   Mureș precum şi a următoarelor informaţii privind modalitățile prin care prospectul respectiv a   fost pus la dispoziția publicului și locul din care acesta poate fi procurat:

 “Website-ul emitentului (www.mobex.ro), intermediarului (www.ifbfinwest.ro) și  website-ul BVB   (www.bvb.ro), iar în format fizic la sediul emitentului din Targu Mures, str. Caprioarei nr. 2, jud.   Mures şi al Intermediarului din Arad, Str. Dimitrie Bolintineanu, nr. 5, ap. 4 si 5”.

  PRODHART S.A.        Prospectul UE pentru creștere aferent majorarii de capital social al societății Prodhart S.A. Iași   precum şi a următoarelor informaţii privind modalitățile prin care prospectul respectiv a fost pus   la dispoziția publicului și locul din care acesta poate fi procurat:

 “Website-ul intermediarului (www.ifbfinwest.ro), si website-ul BVB (www.bvb.ro) iar în format fizic  la sediul emitentului din Iasi, Bd. Prof. Dr. Dimitrie Mangeron, nr. 71, jud. Iasi si la sediul intermediarului din Arad, Str. Dimitrie Bolintineanu, nr. 5, ap. 4 si 5

  VES S.A.    Sighișoara    Amendament    Prospectul este disponibil pe pagina de internet a emitentului (http://raport.ves.ro/relatia-cu- investitorii.php), intermediarului (www.goldring.ro) și pe website-ul BVB (www.bvb.ro), iar în   format fizic la sediul emitentului din Sighișoara, str. Mihai Viteazu nr. 102, jud. Mureș şi al Intermediarului din Târgu Mureș, str. Tudor Vladimirescu nr. 56 A, jud. Mureș.
 MECANICA FINĂ S.A.      

 Prospectul a fost pus la dispoziția publicului prin publicarea pe site-urile web ale Intermediarului   (www.primet.ro) și pe site-ul B.V.B. (www.bvb.ro) și în format fizic la sediul emitentului și al   intermediarului.

 SIMBETON      

 Prospectul a fost pus la dispoziția publicului prin publicarea pe site-urile web ale Intermediarului   (www.primet.ro) și pe site-ul B.V.B. (www.bvb.ro) și în format fizic la sediul emitentului și al   intermediarului.

 BITTNET SYSTEMS S.A.   BUCUREȘTI

 

Document de înregistrare universal     djkfhfkdhgjhghbjgd'jhj

     

 Prospectul a fost pus la dispoziția publicului prin publicarea pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (http://www.bvb.ro), pe site-ul Intermediarului ofertei – (www.tradeville.eu) si pe site-ul Emitentului la categoria investitori (https://investors.bittnet.ro).

 Documentul de înregistrare universal al societăţii BITTNET SYSTEMS S.A. BUCUREȘTI, aprobat de ASF în data de 15.07.2020 a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (http://www.bvb.ro) si pe site-ul Emitentului la categoria investitori (https://investors.bittnet.ro).

 SELCA S.A. PITEȘTI        Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe site-urile web ale Intermediarului (www.primet.ro) și pe site-ul B.V.B. (www.bvb.ro) și în format fizic la sediul emitentului și al intermediarului.
RAIFFEISEN BANK S.A. BUCUREȘTI      

Acest Prospect va fi disponibil pe website-ul Emitentului, la adresa www.raiffeisen.ro  și pe website-ul Bursei de Valori București, la www.bvb.ro,  iar variantele în formă tipărită ale acestuia vor fi puse la dispoziție gratuit, la cerere, în timpul programului normal de lucru, la sediul Emitentului din în Calea Floreasca nr. 246C, Clădirea Sky Tower, etajele 2 - 7, 10 și 15, Sector 1, București, România

SERICO S.A. București       Prospectul va fi publicat pe site-ul Intermediarului Prime Transaction S.A., la adresa www.primet.ro  și pe site-ul BVB, la adresa www.bvb.ro (simbol SERC) și va fi pus la dispoziție în format fizic la sediul Emitentului (București, Șos. Pipera nr. 46F, sector 2) și la sediul central al lntermediarului Prime Transaction SA (București, Str. Caloian Judetul nr. 22, sector 3).
BITTNET SYSTEMS S.A. BUCUREȘTI       Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe site-ul Bursei de Valori București (http://www.bvb.ro), pe site-ul Intermediarului – (www.tradeville.eu) și pe site-ul Emitentului la categoria investitori (https://investors.bittnet.ro)
BRK FINANCIAL GROUP S.A.     Certificat Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe site-ul Bursei de Valori București (http://www.bvb.ro) și pe site-ul Emitentului la categoria investitori (https://brk.ro)
SINATEX S.A. București       Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe site-urile web ale Intermediarului (www.estinvest.ro) și pe site-ul B.V.B. (www.bvb.ro) și în format fizic la sediul emitentului și al intermediarului.
AVIOANE CRAIOVA S.A.       Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe site-urile web ale Intermediarului (www.primet.ro) și B.V.B. (www.bvb.ro), precum și în format fizic la sediul emitentului și al intermediarului.
RETRASIB S.A Sibiu        Prospectul, Formularul de Subscriere, Formularul de Revocare vor fi disponibile pe pagina de internet a Emitentului (www.retrasib.ro), pe pagina de internet a Intermediarului Ofertei (www.viennainvestment.ro), pagina de internet a BVB în calitate de administrator al Pieței Reglementate (www.bvb.ro), precum și, în format fizic, la sediul Emitentului și Intermediarului
SN NUCLEARELECTRICA S.A.       Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul Bursei de Valori Bucuresti (http://www.bvb.ro), al Emitentului (www.nuclearelectrica.ro) și al Intermediarului (www.swisscapital.ro), iar varianta în forma tiparită va fi disponibilă la sediul Intermediarului
IFMA S.A.      

Pagina de internet a intermediarului (www.primet.ro) și pe website-ul BVB (www.bvb.ro), iar în format fizic la sediul emitentului din București,

Calea Giulești nr. 8D (fost 6-8), et. 3, sector 6 şi al Intermediarului din București, str. Caloian Județul nr. 22, sector 3.
 PROMATERIS S.A.       Prospectul va fi pus la dispozitia investitorilor pe perioada derularii ofertei publice la sediul emitentului si a societatii de servicii de investitii implicate, precum si pe site-ul intermediarului (www.ifbfinwest.ro), pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (www.bvb.ro) si pe site-ul emitentului (www.prodplast.ro), iar in format fizic la sediul emitentului și intermediarului.
PATRIA BANK S.A.       Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul Bursei de Valori Bucuresti (http://www.bvb.ro), al Emitentului (www.patriabank.ro) si al Intermediarului (www.tradeville.eu).
IOR S.A. - BUCUREȘTI      

Prospectul referitor la majorarea de capital va fi publicat pe site-ul Intermediarului PRIME TRANSACTION SA, la adresa www.primet.ro și pe site-ul BVB, la adresa www.bvb.ro (simbol IORB). Prospectul, împreuna cu Formularul de subscriere și Formularul de revocare vor fi puse la dispoziție în format fizic la sediul Emitentului (Str. Bucovina, nr. 4, sector 3, Bucuresti) și la sediul central al Intermediarului PRIME TRANSACTION S.A. (Bucuresti, Str. Caloian Judetul, nr. 22, sector 3).