INFORMARE DE PRESĂ - 20.08.2015

București, 20 august 2015 - Cea de-a treia etapă a majorării de capital la Societatea Asigurare – Reasigurare Astra S.A. s-a încheiat la19 august 2015. Societatea, care a intermediat operaţiunile de subscriere, va depune un raport în care va face cunoscute rezultatele acestei etape. Din datele pe care le deținem în acest moment nu există subscrieri semnificative în această ultimă etapă a majorării de capital.

De asemenea, administratorul special KPMG va transmite ASF un raport despre derularea întregului proces de redresare.

Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară va lua o decizie privind situaţia societății Astra S.A. în următoarea sa şedinţă, în urma analizării concluziilor acestui raport, care îi va fi prezentat până atunci.

*********
Despre ASF

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) este instituția care autorizează, reglementează, supraveghează și controlează entitățile care activează pe piața financiară non-bancară din România.

Înfiinţată în 2013 prin preluarea și reorganizarea tuturor atribuțiilor și prerogativelor Comisiei Naționale a Valorilor Mobiliare (C.N.V.M.), Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (C.S.A.) și Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (C.S.S.P.P.), ASF contribuie la consolidarea unui cadru integrat de funcţionare şi supraveghere pe trei pieţe care însumează peste 10 milioane de participanţi.

Mai multe informații puteți găsi pe 
www.asfromania.ro.