• Home Press Releases
    Informare de presă: ASF scoate la concurs patru posturi de conducere

Informare de presă: ASF scoate la concurs patru posturi de conducere

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) este instituţia care autorizează, reglementează, supraveghează şi controlează participanţii şi operaţiunile de pe piaţa financiară non-bancară din România.

Prin misiunea sa, ASF şi-a propus să devină o instituţie de excelenţă, un reper de eficacitate şi integritate. Pornind de la acest angajament, ASF oferă un mediu de lucru stimulativ, termeni corecţi de angajare şi oportunităţi de dezvoltare în cariera profesională, precum și recompense echitabile bazate pe contribuţia angajaţilor la succesul organizației.

Noua politică de recrutare și selecţie a Autorităţii se înscrie în acest demers, fiind una dintre etapele esențiale care sprijina misiunea, valorile şi obiectivele organizației. În acest sens, ASF aplică procese de recrutare şi selecţie bazate exclusiv pe merit pentru ocuparea posturilor din cadrul Autorității. Pentru atingerea țintelor de performanță stabilite în strategia de dezvoltare, ASF impune un proces de recrutare deschis către piața forței de muncă. Prin urmare, ASF scoate la concurs următoarele posturi:

  • DIRECTOR LA DIRECŢIA JURIDICĂ
  • DIRECTOR LA DIRECŢIA AUTORIZARE-AVIZARE, SECTORUL ASIGURĂRI – REASIGURĂRI
  • DIRECTOR LA DIRECŢIA AUTORIZARE - SUPRAVEGHERE ENTITĂŢI REGLEMENTATE, SECTORUL INSTRUMENTELOR ŞI INVESTIŢIILOR FINANCIARE
  • ȘEF SERVICIU LA SERVICIUL COMUNICARE