Prospectele/amendamentele/certificatele pentru ofertele de vânzare aprobate de A.S.F. în 2016


Prospecte   
 

Amendamente 
 

Certificate 
 
 
 Modalitățile prin care prospectele au fost puse la dispoziția publicului
 
BITTNET SYSTEMS S.A. BUCUREȘTI      Pagina de internet a intermediarului SSIF Intercapital Invest S.A. (www.intercapital.ro), a emitentului (www.bittnetsystems.ro/investors/) și a B.V.B (www.bvb.ro) și în format fizic la sediul emitentului și al intermediarului.
MERCUR SA CRAIOVA    

Pagina de internet a emitentului (www.mercurcraiova.ro), a intermediarului (www.voltinvest.ro) și a Bursei de Valori Bucureşti (www.bvb.ro), iar în format fizic la sediul emitentului (Craiova, Calea Unirii, nr. 14, jud. Dolj) și la sediul intermediarului (Craiova, Str. Tufanele, nr. 1, jud. Dolj)

MED LIFE SA     

pe pagina de internet a Raiffeisen Bank S.A., la adresa www.raiffeisen.ro,  pe pagina de internet a Societății la adresa www.medlife.ro precum, pe pagina de internet a Bursei de Valori București www.bvb.ro, iar copii vor fi disponibile, la cerere, în timpul programului normal de lucru la sediul Raiffeisen Bank S.A. (situat în clădirea Sky Tower din Calea Floreasca, nr. 246 C, sector 1, Bucureşti)

TURISM COVASNA SA    

site-ul emitentului (www.turismcovasna.ro), pe site-ul intermediarului (www.ifbfinwest.ro) si pe site-ul www.bvb.ro.,

CHIMCOMPLEX SA BORZEȘTI    

Pagina de internet a intermediarului (www.estinvest.ro)  a emitentului (www.chimcomplex.ro) și a Bursei de Valori Bucureşti (www.bvb.ro), iar în format fizic la sediul emitentului ( Str. Industriilor nr.3, Onesti, jud. Bacau) și la sediul intermediarului (Str. Republicii nr. 9, Focsani, Romania)

COMVEX SA CONSTANȚA    

Pagina de internet a emitentului (www.comvex.ro) și a Bursei de Valori Bucureşti (www.bvb.ro), iar în format fizic la sediul emitentului (Constanța, Incinta Port, Dana 80-84, jud. Constanța) și la sediul intermediarului (Calea Floreasca nr. 246C, clădirea Sky Tower, sector 1, București)

BALNEOCLIMATERICA SA    

Pe pagina de internet a intermediarului SSIF GOLDRING S.A. (www.goldring.ro), a emitentului (www.balo.emitenti.ro) și a SIBEX - SIBIU STOCK EXCHANGE S.A. SIBIU (www.sibex.ro), precum și în format fizic la sediul emitentului și al intermediarului.

VRANCART SA    

Pagina de internet a emitentului (www.vrancart.ro), a intermediarului (www.ifbfinwest.ro) și a Bursei de Valori Bucureşti (www.bvb.ro), iar în format fizic la sediul emitentului (Adjud, str. Ecaterina Teodoroiu nr. 17, jud. Vrancea) și la sediul intermediarului (Arad, str. D. Bolintineanu nr. 5, ap. 4 și 5, jud. Arad)

OMV PETROM SA RO
OMV PETROM SA EN
  Certificat

a) în format electronic, pe website-urile: www.bcr.rowww.fondulproprietatea.ro și www.omvpetrom.com;

b) pe suport hârtie, in timpul programului normal de lucru, la sediul social al Fondului Proprietatea S.A., respectiv Strada Buzeşti, nr. 78-80, etaj 7, sector 1, Bucureşti.

SIGSTRAT S.A. SIGHETU MARMATIEI     Pe pagina de internet a  emitentului (www.sigstrat.ro), website-ul intermediarului  (www.ifbfinwest.ro) si pe website-ul SIBEX (www.sibex.ro).
COMMIXT SA BUFTEA     Pe siteul Intermediarului, la adresa www.primet.ro   și pe siteul BVB, la adresa www.bvb.ro .
TRANSCOM S.A. SIBIU     Pe pagina de internet a intermediarului SSIF GOLDRING S.A. (www.goldring.ro), a emitentului (www.transcomsibiu.ro) și a SIBEX - SIBIU STOCK EXCHANGE S.A.  SIBIU (www.sibex.ro) și în format fizic la sediul emitentului și al intermediarului.
AGRANA ROMANIA  S.A. Bucuresti     Pagina de internet a emitentului (www.agrana.ro), a intermediarului (www.ifbfinwest.ro) și a Bursei de Valori Bucureşti (www.bvb.ro), iar în format fizic la sediul emitentului (Bucureşti, şos. Străuleşti nr. 178-180, sector 1) și la sediul intermediarului (Arad, str. D. Bolintineanu nr. 5, ap. 4 și 5, jud. Arad)
 CARMECO SA
 Constanța
 Amendament                            Pagina de internet a intermediarului (www.btsecurities.ro),  iar în format fizic la sediul emitentului (Şoseaua Mangaliei, nr.74, Constanţa)
 
 IFMA SA
     Pagina de internet a intermediarului (www.primet.ro) și a Bursei de Valori Bucureşti  (www.bvb.ro),  iar în format fizic la sediul emitentului (Com. Mogosoaia, Sos.  Bucuresti – Târgoviște nr.12A, corp  B, jud. Ilfov) și la sediul central al  intremediarului (București, str. Caloian Judetul nr.22, sector 3)
 SSIF BROKER  SA  Amendament    Pagina de internet a emitentului (www.ssifbroker.ro) și a Bursei de Valori Bucureşti  (www.bvb.ro) şi  pot fi obținute, la cerere, gratuit, prin adresă scrisă sau solicitare  telefonică.
Amendamentul a fost publicat pe pagina de internet a intermediarului (www.brkfinancialgroup.ro) și a Bursei de Valori Bucureşti (www.bvb.ro), iar în format fizic se poate obține de la sediul emitentului.
 SOCIETATEA  DE  CONSTRUCȚII  NAPOCA  S.A.       Pagina de internet a Emitentului (www.sccnapoca.ro)
 Pagina de internet a Bursei de Valori Bucureşti (www.bvb.ro)
 Pe suport de hârtie, la sediul Emitentului.
DUCATEX S.A. Jilava      Pagina de internet a intermediarului (www.primet.ro) și a Bursei de Valori Bucureşti (www.bvb.ro),  iar în format fizic la sediul emitentului (str. Ana Ipatescu nr. 44, Jilava, jud. Ilfov) și la sediul  central al intremediarului (București, str. Caloian Judetul nr.22, sector 3)