Informare de presă: Studenții și elevii ieșeni, invitați la „Noaptea Albă a Universităților“

București, 2 noiembrie 2023 – Autoritatea de Supraveghere Financiară (A.S.F.), Institutul de Studii Financiare (ISF) și Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ (UAIC) din Iași organizează astăzi „Noaptea Albă a Universităților“, eveniment unic în România, în cadrul căruia elevii și studenții au parte de edutainment, networking, coaching și mentoring, dar și de întâlniri cu personalități din mediul academic și de business.

Aflat la cea de-a doua ediție, evenimentul se desfășoară între orele 17:30 și 23:00, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iași, corp A, și include o serie de activități de tip edutainment de educație financiară, traininguri de dezvoltare personală, oportunități de dezvoltare a carierei în domeniul financiar, networking, coaching și mentoring. De asemenea, la „Noaptea Albă a Universităților” vor avea loc mai multe concursuri și întâlniri cu personalități din domeniul academic și de business, dar și cu profesioniști din diferite domenii.

Toate aceste acțiuni se desfășoară simultan, în diferite săli și amfiteatre, participanții având ocazia să ia parte la acest program variat ce le dă posibilitatea de a acumula cunoștințe utile dezvoltării lor personale și profesionale. Participarea la eveniment este gratuită și nu presupune înscrierea prealabilă, acesta fiind adresat tuturor studenților universităților din Iași, precum și elevilor claselor a XI-a și a XII-a din liceele ieșene.

Pentru mai multe detalii accesează www.edutime.ro.

Educația financiară reprezintă un obiectiv strategic pentru Autoritatea de Supraveghere Financiară și, în același timp, un proiect fundamental, pe termen lung, adresat elevilor, studenților, profesorilor, dar și publicului larg, care are drept scop dezvoltarea piețelor financiare.

 

 

*********

Despre Autoritatea de Supraveghere Financiară

 

Autoritatea de Supraveghere Financiară este autoritatea naţională, înfiinţată în anul 2013 prin OUG 93/2012 aprobată prin Legea 113/2013, pentru reglementarea şi supravegherea pieţelor asigurărilor, a pensiilor private, precum şi a pieţei de capital. A.S.F. contribuie la consolidarea cadrului integrat de funcţionare a celor trei sectoare, care însumează peste 10 milioane de participanţi. Mai multe informaţii puteţi găsi pe www.asfromania.ro.