A.S.F. deschide cea de a treia ediție a Student Club

București, 6 octombrie 2022 – Studenții și masteranzii pasionați de piețele financiare se pot înscrie, în perioada 06 - 16.10.2022, la A.S.F. Student Club.

În cadrul A.S.F. Student Club, participanții vor putea învăța de la invitații A.S.F., manageri și antreprenori de succes, noțiuni utile și practice despre piețele financiare și despre cum instrumentele, produsele și serviciile financiare pot fi folosite eficient în dezvoltarea unei afaceri. Webinariile sunt gratuite și încep din data de 18 octombrie 2022, iar pentru a participa puteți să vă înscrieți AICI.

Educația financiară reprezintă unul dintre obiectivele strategice ale Autorității de Supraveghere Financiară, o mai bună cunoaștere a rolului și a modului de întrebuințare a instrumentelor, produselor și serviciilor financiare contribuind la creșterea nivelului de bunăstare și la scăderea excluziunii financiare. Mediul universitar este un important beneficiar al programelor A.S.F. de educație financiară, din 2015 și până în prezent au participat, în cadrul acestora, peste 24.000 de studenți.

 

 

*********

Despre Autoritatea de Supraveghere Financiară

 

Autoritatea de Supraveghere Financiară este autoritatea naţională, înfiinţată în anul 2013 prin OUG 93/2012 aprobată prin Legea 113/2013, pentru reglementarea şi supravegherea pieţelor asigurărilor, a pensiilor private, precum şi a pieţei de capital. A.S.F. contribuie la consolidarea cadrului integrat de funcţionare a celor trei sectoare, care însumează peste 10 milioane de participanţi. Mai multe informaţii puteţi găsi pe www.asfromania.ro.