A.S.F. lansează un nou instrument online: Platforma pentru consultare publică

București, 1 septembrie 2022  - Autoritatea de Supraveghere Financiară (A.S.F.) continuă procesul de digitalizare și lansează, astăzi, Platforma pentru consultare publică, un proiect IT dezvoltat cu resurse interne, realizat cu scopul fluidizării procesului de consultare publică.

Noul instrument online, care este disponibil pe www.asfromania.ro, integrează o serie de activități care până în prezent erau desfășurate separat și care necesitau un interval de timp mai mare pentru prelucrarea informațiilor.

Platforma pentru consultare publică va facilita procesul de transmitere a propunerilor de către participanții la piață, ceea ce înseamnă flux de validare user-friendly, acces la istoricul propunerilor și acces la documente în format pdf. Totodată, Platforma pentru consultare publică va înlesni gestionarea documentelor de dimensiuni mari și va asigura un spațiu sigur pentru stocarea, organizarea, partajarea și accesarea informațiilor.

 

 

*********

Despre Autoritatea de Supraveghere Financiară

Autoritatea de Supraveghere Financiară este autoritatea naţională, înfiinţată în anul 2013 prin OUG 93/2012 aprobată prin Legea 113/2013, pentru reglementarea şi supravegherea pieţelor asigurărilor, a pensiilor private, precum şi a pieţei de capital. A.S.F. contribuie la consolidarea cadrului integrat de funcţionare a celor trei sectoare, care însumează peste 10 milioane de participanţi. Mai multe informaţii puteţi găsi pe www.asfromania.ro.