Informare de presă - Răzvan Voican este consilierul pe probleme de comunicare al Președintelui ASF

București, 10 aprilie 2015 – Începând cu data de 6 aprilie 2015, domnul Răzvan Voican s-a alăturat echipei ASF, ocupând poziția de consilier pe probleme de comunicare al Președintelui Autorității, domnul Mișu Negrițoiu.

Răzvan Voican are o experiență de 14 ani în presa economică, timp în care a lucrat la Ziarul Financiar. În ultimul an, a contribuit la demararea proiectului privind înființarea Asociației Române a Exportatorilor,  organizație în care a ocupat postul de director executiv.

********

 Despre ASF

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) este instituția care autorizează, reglementează, supraveghează și controlează entitățile care activează pe piața financiară non-bancară din România.

Înfiinţată în 2013 prin preluarea si reorganizarea tuturor atribuțiilor și prerogativelor Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (C.N.V.M.), Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (C.S.A.) și Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (C.S.S.P.P.), ASF contribuie la consolidarea unui cadru integrat de funcţionare şi supraveghere pe trei pieţe care însumează peste 10 milioane de participanţi.

Mai multe informații puteți găsi pe www.asfromania.ro