ASF își lansează pagina oficială de Facebook

București, 06.03.2015 – Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a lansat astăzi pagina oficială de Facebook, ca parte a strategiei de transformare a instituției într-o organizație deschisă și flexibilă. 

Înființarea contului de Facebook are ca principal scop comunicarea eficientă și rapidă cu consumatorii de servicii financiare non-bancare, care vor putea regăsi pe rețeaua de socializare informații referitoare la activitatea curentă a ASF, precum și studii/analize cu privire la piețele supravegheate și reglementate.

”Comunicarea online a devenit indispensabilă și consider că o organizație modernă și responsabilă, indiferent că vorbim despre companii sau autorități, trebuie să răspundă permanent nevoilor de informare a consumatorului. Astăzi, facem un pas important în vederea îmbunătăţirii relaţiilor de comunicare dintre ASF și publicul larg”, a declarat domnul Mișu Negrițoiu, Președintele ASF.

Cu acest prilej, ASF lansează ”Ghidul RCA” - în varianta electronică - o publicație care cuprinde informații complete și utile cu privire la încheierea unei polițe de răspundere civilă auto. Ghidul poate fi accesat atât din pagina de Facebook, cât şi din site-ul www.asfromania.ro.

O secțiune importantă a paginii de Facebook este dedicată educației financiare și protecției consumatorului. O echipă de specialiști din cadrul ASF va răspunde întrebărilor, sugestiilor și propunerilor venite din partea celor care vor vizita pagina oficială a Autorității.
 
*********
 
Despre ASF

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) este instituția care autorizează, reglementează, supraveghează și controlează entitățile care activează pe piața financiară non-bancară din România.

Înfiinţată în 2013 prin preluarea şi reorganizarea tuturor atribuțiilor și prerogativelor Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare (C.N.V.M.), Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (C.S.A.) și Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (C.S.S.P.P.), ASF contribuie la consolidarea unui cadru integrat de funcţionare şi supraveghere pe trei pieţe care însumează peste 10 milioane de participanţi.

Mai multe informații puteți găsi pe 
www.asfromania.ro.