Au fost reluate cursurile din cadrul programului Start2Teach

start2teach site29012021

 

 

București, 29 ianuarie 2021 - Autoritatea de Supraveghere Financiară și Institutul de Studii Financiare au reluat, din luna ianuarie 2021, pentru al patrulea an consecutiv, sesiunile de cursuri care se desfășoară în cadrul programului național Start2Teach destinate profesorilor din învățământul preuniversitar.

Cursurile se desfășoară online, din luna martie a anului trecut, și au drept obiectiv dezvoltarea cunoștințelor tehnice specifice piețelor financiare non-bancare. Datorită succesului de care s-a bucurat acest program, inspectoratele școlare județene și casele corpului didactic au trimis un număr mare de solicitări pentru înscrierea la cursuri a profesorilor.

La finalul anului 2020, aproape 2.200 de cadre didactice au participat la cursurile din cadrul programului Start2Teach unde au dezbătut teme referitoare la piața asigurărilor, la piața pensiilor private și la piața de capital.

 

*********

Despre Autoritatea de Supraveghere Financiară

Autoritatea de Supraveghere Financiară este autoritatea naţională, înfiinţată în anul 2013 prin OUG 93/2012 aprobată prin Legea 113/2013, pentru reglementarea şi supravegherea pieţelor asigurărilor, a pensiilor private, precum şi a pieţei de capital. A.S.F. contribuie la consolidarea cadrului integrat de funcţionare a celor trei sectoare, care însumează peste 10 milioane de participanţi. Mai multe informaţii puteţi găsi pe www.asfromania.ro.