Facebook LinkedIn

PROIECT NORMĂ privind procedura de soluţionare a petiţiilor referitoare la activitatea societăților de asigurare și reasigurare şi brokerilor de asigurare

Art. 1 – Dispoziţii comune
(1) Prezenta normă reglementează modul de soluţionare a petiţiilor privind activitatea societăților de asigurare și reasigurare şi brokerilor de asigurare autorizați în baza Legii nr. 237/2015 privind autorizarea şi supravegherea activităţii de asigurare şi reasigurare, cu modificările ulterioare, denumită în continuare Legea nr. 237/2015 şi ale Legii nr. 32/2000 privind activitatea şi supravegherea intermediarilor în asigurări şi reasigurări, cu modificările și completările ulterioare, denumită în continuare Legea nr. 32/2000.

(2) Prevederile prezentei norme sunt aplicabile societăţilor definite conform Legii nr. 237/2015, denumite în continuare societăți, brokerilor de asigurare și Autorităţii de Supraveghere Financiară, denumită în continuare A.S.F.
...

Descarcă AICI textul integral al proiectului normei ASF. Citește AICI Nota de fundamentare.

Propunerile și observațiile pe marginea proiectului de instructiune pot fi comunicate la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până cel târziu în data de 12.04.2017 (inclusiv).