Facebook LinkedIn

PROIECT Regulament pentru modificarea Regulamentului ASF nr. 10/2015 privind administrarea fondurilor de investiţii alternative

Art. I. - Regulamentul Autorității de Supraveghere Financiară nr. 10/2015 privind administrarea fondurilor de investiţii alternative, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 562 din 28 iulie 2015, cu modificările ulterioare, se modifică după cum urmează:

1. La articolul 19, alineatul (1) se modifică şi va avea următorul cuprins:
„Art. 19. - (1) În aplicarea prevederilor art. 45 alin. (3) lit. b) şi ale art. 68 din Regulamentul (UE) nr. 231/2013, procesul de validare a modelelor de măsurare a riscurilor şi a modelelor utilizate pentru evaluarea activelor unui F.I.A., construite la nivelul intern al A.F.I.A., este asigurat de către o persoană care îndeplineşte condiţiile prevăzute la art. 8 alin. (5), cursul de specializare fiind în acest caz unul organizat de către: ........Descarcă aici Proiectul de Regulament. Descarcă aici Nota de prezentare.

Propunerile și observaţiile cu privire la proiectul de regulament pot fi transmise la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până pe data de 05 mai 2016.