Facebook LinkedIn

PROIECT GHID privind recomandări de bune practici pentru instrumentarea dosarelor de daună auto RCA și CASCO în vederea protejării drepturilor consumatorilor de servicii și produse de asigurare

Prezentul Ghid conține o listă de recomandări a celor mai bune practici pentru instrumentarea dosarelor de daună auto RCA și CASCO în scopul protejării drepturilor consumatorilor de servicii de asigurare, neavând un caracter obligatoriu.
Societățile de asigurare vor informa autoritatea dacă vor aplica sau nu recomandările de bune practici stabilite în Ghid. În cazul în care nu sunt de acord cu aplicarea acestor recomandări vor comunica motivele refuzului, motive care vor fi făcute publice pe site-urile proprii, indicând, totodată, practica pe care o vor urma. 
...

Descarcă AICI Proiectul Ghidului. Descarcă AICI Expunerea de motive.

Propunerile și observațiile pot fi trimise la adresele Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 23 septembrie 2016.