Facebook LinkedIn

PROIECT NORMĂ pentru aplicarea Orientărilor privind sistemele și controalele într-un mediu de tranzacționare automat pentru platformele de tranzacționare, firmele de investiții și autoritățile competente

Art. 1. – Autoritatea de Supraveghere Financiară aplică Orientările privind sistemele şi controalele într-un mediu de tranzacţionare automat pentru platformele de tranzacţionare, firmele de investiţii şi autorităţile competente prevăzute în anexa nr. 1, în desfăşurarea activităţii sale de supraveghere şi control a respectării dispoziţiilor legale ce transpun prevederile Directivei 2004/39/CE din 21 aprilie 2004 privind pieţele instrumentelor financiare, de modificare a Directivelor 85/611/CEE şi 93/6/CEE ale Consiliului şi a Directivei 2000/12/CE a Parlamentului European şi a Consiliului şi de abrogare a Directivei 93/22/CEE a Consiliuluiși Directivei 2003/6/CE din 28 ianuarie 2003 privind utilizările abuzive ale informaţiilor confidenţiale şi manipulările pieţei (abuzul de piaţă), aplicabile sistemelor şi controalelor impuse pentru sistemele de tranzacţionare şi pentru intermediari, într-un mediu de tranzacţionare automat sau în legătură cu furnizarea de acces direct la piață sau acces sponsorizat.
.....


Descarcă AICI textul integral al Proiectului de Normă. Citește AICI Nota de prezentare.

Propunerile și observațiile pe marginea proiectului de normă pot fi comunicate la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până cel târziu în data de 02.07.2016.