Facebook LinkedIn

PROIECT NORMĂ pentru modificare și completare a Normei nr. 7/2013 privind forma și clauzele cuprinse în contractul de asigurare obligatorie a locuințelor împotriva cutremurelor, alunecărilor de teren și inundațiilor

Art. I. – Norma nr.7/2013 privind forma și clauzele cuprinse în contractul de asigurare obligatorie a locuințelor împotriva cutremurelor, alunecărilor de teren și inundațiilor, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.521 din 20 august 2013, cu modificările și completările ulterioare, se modifică și se completează după cum urmează:

1.La articolul 2,  pct. 1.61 se modifică și va avea următorul cuprins:

,, 1.61 contractant–persoană fizică sau juridică care încheie PAD pentru locuinţa asiguratului şi se obligă faţă de asigurător să plătească prima de asigurare, conform Cod Civil.’’ ..........


Descarcă aici Proiectul de Normă. Descarcă aici Nota de prezentare. Vezi AICI modificarile aduse Poliței PAD.


Proiectul de Normă este supus consultării publice pentru o perioadă de 10 zile calendaristice, începând din data de 09.06.2016.

Propunerile/observațiile/comentariile se vor trimite la adresele  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și  vor fi înscrise în următorul tabel:

Nr. articol

Text din proiect

Formulare propusă

Motivație/Observație

 

 

 

 

Propunerile/observațiile/comentariile care nu sunt trimise în aceasta formă,  NU se vor lua în considerare.