Facebook LinkedIn

HOTĂRÂRE privind derogarea de la prevederile art.10 alin.(1) din Norma nr.2/2013 privind calculul actuarial al contribuţiei anuale datorate de administratorii de fonduri de pensii private Fondului de garantare a drepturilor din sistemul de pensii privat

Art. 1. – Pentru anul 2016, Fondul de garantare a drepturilor din sistemul de pensii private îşi constituie necesarul în baza valorii rezultate din calculul cel mai recent, respectiv cel pentru anul 2013, efectuat conform modelului stabilit prin Norma nr. 2/2013 privind calculul actuarial al contribuţiei anuale datorate de administratorii de fonduri de pensii private Fondului de garantare a drepturilor din sistemul de pensii private, aprobată prin Hotărârea Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private nr. 3/2013, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 130 din data de 12 martie 2013.


Descarcă 
AICI proiectul de hotărâre.  Citeşte AICI nota de fundamentare.

Propunerile și observațiile pe marginea proiectului de hotarare pot fi comunicate la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în perioada 12 - 21 octombrie 2015.