Facebook LinkedIn

Proiect Normă privind autorizarea de constituire a societăţii de pensii şi autorizarea de administrare a fondurilor de pensii administrate privat

Ca urmare a întâlnirilor cu A.P.A.P.R. din data de 15.10.2015 si din data de 03.03.2016, a propunerilor administratorilor de pensii private, precum şi ca urmare a aparitiei Regulamentului nr. 14/2015 şi a Proiectului de Regulament privind criteriile aplicabile și procedura pentru evaluarea prudențială a achizițiilor și majorărilor participațiilor la entitățile reglementate de ASF , proiectele normelor au fost revizuite.   


Descarcă aici Proiectul de Normă - varianta revizuită.

Propunerile și observațiile pentru varianta revizuită a normei pot fi  trimise la adresa  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

în perioada 29 martie 2016 – 07 aprilie 2016. 
Descarcă aici Proiectul de Normă - inițial. Citește AICI Nota de fundamentare. 


Propunerile și observațiile pe marginea proiectului de norma pot fi comunicate la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în perioada 23 septembrie - 22 octombrie 2015.