Facebook LinkedIn

Proiectul Regulamentului privind stabilirea cerințelor prudențiale aplicabile societăților de administrare a investițiilor care administrează portofolii individuale de investiții, precum și pentru modificarea şi completarea Regulamentului ASF nr. 3/2014

PROIECT al Regulamentului privind stabilirea cerințelor prudențiale aplicabile societăților de administrare a investițiilor care administrează portofolii individuale de investiții, precum  și pentru modificarea şi completarea Regulamentului ASF nr. 3/2014 privind unele aspecte legate de aplicarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 99/2006 privind instituţiile de credit şi adecvarea capitalului şi a Regulamentului (UE) nr. 575/2013 al Parlamentului European şi al Consiliului din 26 iunie 2013 privind cerinţele prudenţiale pentru instituţiile de credit şi firmele de investiţii şi de modificare a Regulamentului (UE) nr. 648/2012.

Descarcă documentul pdf.

PROPUNERI ȘI OBSERVAȚII primite la A.S.F. de la participanții la consultarea publică pe marginea proiectului de regulament privind cerințele prudențiale aplicabile societăților de administrare a investițiilor care administrează portofolii individuale de investiții.

Propunerile și observațiile cu privire la acest proiect au fost transmise la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 28 aprilie 2014.