Canale raportare

EMAIL

raportari.incalcariconduita@asfromania.ro

Veți primi în termen de maximum 24 de ore un mesaj de confirmare a primirii. În măsura în care sunt necesare clarificări suplimentare privind situația sesizată, veți primi solicitarea ASF prin intermediul aceluiași canal de comunicare

POȘTĂ

Adresa - Splaiul Independenței nr 15, Sector 5, cod poștal 050092, București;
Destinatar - Autoritatea de Supraveghere Financiară, Direcția Supraveghere și Control Intermediari (DSCICSG)– Serviciul Supraveghere, Control Intermediari și Canale Alternative de Distribuție (SSCICAD) sau Serviciul Supraveghere, Control Conduită și Scheme de Garantare (SSCCSG), plic sigilat, marcat CONFIDENTIAL, cu mențiunea: „RAPORTARE ÎNCĂLCARE CONDUITĂ LEGEA 236/2018 ȘI NORMA A.S.F. 19/2018”

In termen de 5 zile lucrătoare de la înregistrarea raportării, ASF va transmite o confirmare de primire prin intermediul poștei. În măsura în care sunt necesare clarificări suplimentare privind situația sesizată veți primi solicitarea ASF prin intermediul unuia dintre canalele de comunicare specificate în raportare (e-mail, poștă sau telefon).

TELEFON

(linie înregistrată)

Pentru raportarea de către persoanele abilitate, a încălcărilor potențiale sau certe ale prevederilor Legii nr. 236/2018 privind distribuția de asigurări și ale Normei ASF nr. 19/2018 privind distribuția de asigurări.

Program: Luni - Vineri, între orele 10.00 – 12.00.

Toate convorbirile sunt înregistrate.

PERSONAL

Puteți stabili o întâlnire cu personalul specializat al ASF, de luni până vineri, între orele 10.00 – 12.00, apelând: .....

sau prin email, la adresa raportari.incalcariconduita@asfromania.ro

Solicitarea dumneavoastră trebuie să conțină un minim de date de contact (nume și prenume, nr. de telefon, adresa de email), necesare angajaților ASF pentru organizarea unei întâlniri la sediul ASF. În cadrul întâlnirii, aspectele comunicate angajaților specializați vor fi înregistrate audio doar cu acordul dumneavoastră exprimat în scris. În măsura în care NU vă exprimați acordul pentru înregistrarea audio, atunci sesizarea va fi formulată în scris de către dumneavoastră, utilizând canalele precizate anterior.