Informații publice
Facebook LinkedIn

Investitorii afectați de situația SSIF MOBINVEST SA pot formula cereri de compensare către Fondul de Compensare a Investitorilor (FCI)


Autoritatea de Supraveghere Financiară, în calitatea sa de autoritate competentă de reglementare şi supraveghere a operaţiunilor derulate pe piața de capital din România, INFORMEAZĂ INVESTITORII afectați de situația SSIF MOBINVEST SA și îndreptățiți la compensare de faptul că pot formula cereri de compensare către Fondul de Compensare a Investitorilor (FCI), această procedură fiind deschisă.

Cererile de compensare trebuie formulate utilizând formularul pus la dispoziție de FCI (www.fond-fci.ro) și trebuie însoțite de documentele menționate în formular. Termenul de depunere a cererilor de compensare nu trebuie să depășească 30 de zile de la data publicării Tabelului definitiv al creanțelor în Buletinul Procedurilor de insolvență. FCI va onora Cererile de compensare în limita plafonului stabilit de lege de 20.000 euro, la cursul BNR din data de 12.10.2016 (4,4961 lei/euro). Plățile vor fi efectuate după aprobarea Listei de plată de către FCI, dar nu mai târziu de 3 luni de la data respectivă.

Pentru informații suplimentare privind completarea, depunerea Cererilor de compensare precum și pentru  valoarea creanței împotriva SSIF Mobinvest SA, investitorii se pot adresa Lichidatorului judiciar numit - GLOBAL MONEY RECOVERY SPRL (tel. 0259 222 555, e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ). De asemenea, ASF oferă investitorilor informații utile cu privire la această situație, la TELVERDE 0800825627.

Pentru orice fel de informații, investitorii au posibilitatea de a contacta FCI prin utilizarea adresei de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .