Alerte
Facebook LinkedIn

ALERTE ASTRA

Alertă constatări daune

Persoanele care au un accident auto, pentru a cărei constatare a daunei ar fi trebuit să se adreseze Societății Asigurare – Reasigurare ASTRA SA, se adresează în acest moment Fondului de Garantare a Asiguraților (FGA). Nicio altă constatare de daună nu este valabilă, până la informarea consumatorilor în alt fel de către FGA.

În cazul în care aveți un accident, trebuie să completați o cerere-tip ”Cererea de deschidere a dosarului de daună” și să contactați FGA. Reprezentanții Fondului vă vor comunica detaliile programării pentru constatări.

Constatările pentru posesorii, beneficiarii sau păgubiții ASTRA sunt GRATUITE pentru consumatori. FGA acoperă costul constatărilor care se fac de către FGA sau de către firme mandate de FGA. Orice alte promisiuni, cu privire la întocmirea de dosare care ar fi acceptate de către FGA, sunt false dacă firma nu are mandat expres din partea FGA

Consumatorii nu trebuie să se lase înșelați de acești falși intermediari. Recomandăm ca orice caz de acest gen să fie adus în atenția Poliției sau a ASF.

Mai multe articole...

  1. Alertă Astra