Alerte
Facebook LinkedIn

ATENȚIONARE REFERITOARE LA SOCIETATEA GLOBAL INVESTMENT

Autoritatea de Supraveghere Financiară, în calitatea sa de autoritate competentă de reglementare şi supraveghere a operaţiunilor derulate pe piaţa de capital din România, cu atribuţii în domeniul protecţiei consumatorilor de servicii financiare nebancare, alertează publicul cu privire la următoarele:

Societatea Global Investment NU este autorizată de ASF să desfăşoare servicii şi activităţi de investiţii financiare prevăzute de Legea nr. 297/2004, cu modificările şi completările ulterioare.

Această societate se recomandă ca fiind partener licenţiat UE al societății Leverate Financial Services Ltd  în tranzacţionarea on-line a instrumentelor financiare (Forex/CFD şi acţiuni pe pieţe internaţionale) aspect total neadevărat. Nu există nicio asociere între societatea Global Investment și Leverate Financial Services Ltd, societate autorizată de autoritatea competentă din Cipru și notificată ASF să desfășoare, în baza liberei circulații a serviciilor, activități pe teritoriul României.

ATENȚIONĂM publicul că societatea Global Investment nu este autorizată să desfășoare servicii financiare pe teritoriul României și nu are nicio calitate în raport cu firma Leverate Financial Services Ltd.

AVERTIZĂM investitorii cu privire la activitatea neautorizată a societății Global Investment şi le aducem în atenţie că în raport cu această firmă nu beneficiază de nicio măsură de protecţie. Această societate nu este autorizată să funcţioneze și nu deține calitatea de participant la niciun Fond de compensare a investitorilor la nivelul Uniunii Europene. 

Această alertă este o revenire la alerta publicată de ASF în luna noiembrie 2015 cu privire la societatea Global Investment.